Odotettuja levyuutuuksia | loppuvuosi 2021

Musiikkikirjastot.fi vinkkaa loppuvuoden 2021 odotettuja levyuutuuksia blogissa Musiikki kuuluu kaikille.

Esillä on pienten ja suurten levy-yhtiöiden suojatteja Suomesta ja ulkomailta. Marras-joulukuussa nähdään ensimmäinen ABBA-albumi neljäänkymmeneen vuoteen. Luvassa myös Robert Plantin & Alison Kraussin toinen yhteisalbumi ja uusi Damon Albarnin (ex-Blur) levytys.

Jos uutuus on jo varattavissa kirjastosta, pääset kirjastosaatavuuteen levyn otsikosta. Linkki vie Finna.fi-tietokantaan. Finna-verkkokirjastoalustaa käyttää lähes 90 % Suomen yleisistä kirjastoista.

Vinkkaa lisää uutuuksia toimitukselle:

Lisää 2021 levyuutuuksia
syksy
alkuvuosi

ABBA: Voyage | Polar 2021

Mitä ihmeellisin popmusiikkimaailman paluu on totta: ABBA julkaisi 2. syyskuuta singleraidat ’I Still Have Faith In You’ ja ’Don’t Shut Me Down’. Ruotsalaisnelikon uusia biisejä osattiin odottaa jo vuosia, mutta suurin yllätys pysyi piilossa viimeiseen asti.

Somessa 26. elokuuta alkanut ABBA Voyage -vyörytys tarkoitti jotain, mitä kukaan ei osannut odottaa: uutta kymmenen biisin albumia. Voyage on ulkona 5. marraskuuta 2021, hieman alle 40 vuotta The Visitors -klassikon jälkeen. Ensi keväänä on luvassa ABBA Voyagen keikkaelämys, jossa Agnetha, Anni-Frid, Björn ja Benny esittävät uusia ja vanhoja ABBA-biisejä digitaalisten ABBAtar-hahmojen välityksellä.

ABBA Voyage | kotisivu
ABBA Voyage | Facebook

Voyage
I Still Have Faith In You
When You Danced With Me
Little Things
Don’t Shut Me Down
Just A Notion
I Can Be That Woman
Keep An Eye On Dan
Bumblebee
No Doubt About It
Ode To Freedom

I Still Have Faith In You.

Robert Plant & Alison Krauss: Raise The Roof | Rounder 2021

Robert Plant & Alison Krauss: Raise The Roof

Kaunis Raising Sand saa jatkoa 14 vuoden jälkeen kun Robert Plant ja Alison Krauss saavat ulos toisen yhteislevytyksensä. Raise The Roof on ulkona 19. marraskuuta 2021, mukana singleraita ’Can’t Let Go’.

Raise The Roof
Quattro (World Drifts In)
The Price Of Love
Go Your Way
Trouble With My Lover
Searching For My Love
Can’t Let Go
It Don’t Bother Me
You Led Me To The Wrong
Last Kind Words Blues
High And Lonesome
Going Where The Lonely Go
Somebody Was Watching Over Me

Alison Krauss | Facebook
Robert Plant | Facebook

Robert Plant: Carry Fire – näin luodaan vanhasta uutta | Levyhyllyt

Can’t Let Go.

Damon Albarn: The Nearer The Fountain, More Pure The Stream Flows | Transgressive Records 2021

Damon Albarn: The Nearer The Fountain, More Pure The Stream Flows (2021).

Englantilainen muusikko Damon Albarn on tehnyt kiinnostavia levytyksiä Blurin ja Gorillazin lisäksi soolona. Albarnin tuorein levytys on ulkona 12. marraskuuta 2021. Toimituksen lämmin suositus esimerkiksi Tame Impalan ja The Nationalin ystäville.

Levyn The Nearer The Fountain, More Pure The Stream Flows avaa sen vaikuttava nimiraita.