Odotettuja levyuutuuksia | keskikesä 2021

Musiikkikirjastot.fi vinkkaa keskikesän 2021 odotettuja levyuutuuksia blogissa Musiikki kuuluu kaikille.

Esillä on pienten ja suurten levy-yhtiöiden suojatteja Suomesta ja ulkomailta. Heinä-elokuussa ovat tulossa esimerkiksi Malla, John Mayer, The Wallflowers ja Trifecta [= Nick Beggs • Adam Holtzman • Craig Blundell].

Jos uutuus on varattavissa kirjastosta, pääset kirjastosaatavuuteen levyn otsikosta. Linkki vie Finna.fi-tietokantaan. Finna-verkkokirjastoalustaa käyttää lähes 90 % Suomen yleisistä kirjastoista.

Lisää levyuutuuksia

alkuvuosi

Vinkkaa toimitukselle lisäyksiä!

Malla: Malla | Solina Records 2021

Malla: Malla (2021).

Suomalaisen Solina Recordsin kiinnittämä Malla tulee ensialbumillaan 6. elokuuta. Malla Malmivaara on tehnyt näyttelijäuran rinnalla musiikkia yhtyeissä Elisabeth Underground ja Belle Who.

Malla | Facebook

Malla
1. Miksi oottaisin
2. Sabrina
3. Tilaa
4. Ihan sama
5. Irti
6. xoxo
7. Samaan huoneeseen
8. Ootko valmis (feat. Jimi Tenor)
9. Mitä jos vaan sanotaan

Miksi oottaisin.

John Mayer: Sob Rock | Columbia 2021

John Mayer: Sob Rock (2021).

Amerikkalainen laulaja-lauluntekijä John Mayer (s. 1977) jatkaa menestyksekästä uraa uudella albumilla. Sob Rock sisältää raidat ’Last Train Home’, ’New Light’, ’I Guess I Just Feel Like’ ja ’Carry Me Away’.

Toimituksen lämmin suositus esimerkiksi Jackson Brownen ja Chris Rean faneille. Sob Rock on ulkona 16. heinäkuuta 2021.

John Mayer | kotisivu
John Mayer | Facebook
John Mayer | Instagram
John Mayer | Twitter

Last Train Home. Ohjaajat: Cameron Duddy ja Harper Smith.

The Wallflowers: Exit Wounds | New West Records 2021

The Wallflowers: Exit Wounds (2021).

Laulaja-lauluntekijä Jacob Dylanin bändiprojekti The Wallflowers palaa uudella albumilla, ensimmäisellä liki yhdeksään vuoteen. Uutuuslevyltä Exit Wounds on julkaistu ennakkoraidat ’Maybe Your Heart’s Not In It No More’, ’Roots And Wings’ ja ’Who’s That Man Walking Round My Garden’.

Exit Wounds on ulkona 9. heinäkuuta 2021. Toimituksen lämmin suositus esimerkiksi Bruce Springsteenin ja Tom Pettyn faneille.

The Wallflowers | Facebook
The Wallflowers | Instagram
The Wallflowers | Twitter

Roots And Wings.

Trifecta: Fragments | Kscope 2021

Trifecta: Fragments (2021).

The Mute Gods -triosta ja Steven Wilsonin bändistä tuttu säveltäjä ja bassokitaraguru Nick Beggs tulee kesällä uuden trion kanssa. Trifectassa on mukana Beggsin tutut bändikaverit Adam Holzman ja Craig Blundell.

Trifectan ensialbumi Fragments julkaistaan 20. elokuuta Kscopelta. Luvassa on enimmäkseen instrumentaalista musiikkia.

Trifecta | Kscope
Nick Beggs | kotisivu
Nick Beggs | Facebook
Craig Blundell | Facebook
Adam Holzman | Facebook

Pavlov’s Dog Killed The Schrodinger’s Cat.