Minun musiikkini | Juha Itkosen elämän soundtrack Yle Areenassa

Kirjailija Juha Itkosen ohjelmasarja Minun musiikkini löytyy Yle Areenasta. Koskettava keskusteluohjelma suomalaisten musiikintekijöiden kanssa sisältää pienimuotoisia akustisia esityksiä, joita et ole muualla nähnyt.

Syksyllä 2019 esitetyn ensimmäisen kauden vieraina nähtiin Chisu, Samuli Putro, Sanni, Iisa, A.W. Yrjänä ja Mariska. Itkosen innoitamana artistit valottavat tuntojaan, jotka tavalla tai toisella risteävät haastattelijan aikalaiskokemuksiin.

Minun musiikkini Juha Itkosen elämän soundtrack | Yle Areena

Kirjailija Juha Itkosen keskusteluohjelmassa kuullaan esimerkiksi Samuli Putron, Iisan ja A.W. Yrjänän/CMX:n musiikkia.
Kirjailija Juha Itkosen keskusteluohjelmassa kuullaan esimerkiksi Samuli Putron, Iisan ja A.W. Yrjänän (CMX) ajatuksia ja musiikkia.

8. joulukuuta katsottavana olivat Chisun, Samuli Putron, Sannin ja Iisan jaksot ja useita biisiklippejä. Loput kokonaiset jaksot saavat TV-uusinnat ja ovat tulossa katsottaviksi Yle Areenaan joulukuun 2020 aikana.

Juha Itkosen elämän soundtrack | Kausi 1
Chisu
Samuli Putro
Sanni
Iisa
A. W. Yrjänä
Mariska

Musiikkikirjastot.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.