Odotettuja levyuutuuksia | loppuvuosi 2020

Musiikkikirjastot.fi vinkkaa loppuvuoden 2020 levyjä Suomesta ja ulkomailta. Marras-joulukuussa tulevat esimerkiksi Kylie Minoguen ja Sólstafirin uutuudet.

Aiempia vuoden 2020 levyuutuuksia
viime talvi
syksy

Jos uutuus on varattavissa kirjastosta, pääset kirjastosaatavuuteen levyn otsikosta. Linkki vie Finna.fi-tietokantaan. Yli 60 % Suomen yleisistä kirjastoista käyttää Finna-verkkokirjastoa.

Tuomas Pelttari
tuomasp@kirjastot.fi

Sólstafir: Endless Twilight Of Codependent Love | Sólstafir 2020

Postrockin ja progressiivisen metallimassan islantilaiset alkemistit Sólstafir tuovat marraskuussa eteemme uutta musiikkia. Endless Twilight Of Codependent Love sisältää ennakkona raidan ’Akkeri’ – timanttia läpi kymmenminuuttisen keston.

Sólstafir | kotisivu
Sólstafir | Facebook
Sólstafir | Instagram
Sólstafir | Twitter

Akkeri.

Kylie Minogue: Disco | BMG 2020

Poptähti Kylie Minogue (s. 1968) vie kuulijansa tanssilattialle yhä uudestaan. Marraskuun 6. julkaistava Disco sisältää ennakkoraidan ’Say Something’.

Kylie Minogue | Facebook
Kylie Minogue | Instagram
Kylie Minogue | Twitter

Say Something. Ohjaaja: Sophie Muller.