Odotettuja levyuutuuksia | syksy 2020

Musiikkikirjastot.fi vinkkaa syksyn 2020 levyjä Suomesta ja ulkomailta. Esimerkiksi Dave Lindholm ja Sir Elwoodin hiljaiset värit saavat uudet albuminsa ulos syyskuussa.

Aiempia vuoden 2020 levyuutuuksia
viime talvi

Jos uutuus on varattavissa kirjastosta, pääset kirjastosaatavuuteen levyn otsikosta. Linkki vie Finna.fi-tietokantaan. Yli 60 % Suomen yleisistä kirjastoista käyttää Finna-verkkokirjastoa.

Tuomas Pelttari
tuomasp@kirjastot.fi

Sir Elwoodin hiljaiset värit: Aamupäivän Errol Flynn | Vallila Music House 2020

Sir Elwoodin Hiljaiset Värit: Aamupäivän Errol Flynn (2020).

Pitkän linjan keskiolutjatsin mestarit Sir Elwoodin hiljaiset värit palaavat 4. syyskuuta uudella albumilla. Viime studiolevystä Kaipuun vuosirenkaita on kulunut Aamupäivän Errol Flynniin kymmenen vuotta.
Sir Elwoodin hiljaiset värit | Facebook

Dave Lindholm: Dave Lindholm | Emsalö Music 2020

Dave Lindholm: Dave Lindholm (2020).

Muusikko Dave Lindholm saa syksyllä ulos uuden tupla-albumin. Se jatkaa eteenpäin kokoonpanosta Kynä & Kumppanit kohti jotain uutta. 2CD/2LP Dave Lindholm julkaistaan 4. syyskuuta.