Marko Annala ja Löytöretki musiikkiosastolla | Kirjastokaistan videosarja 4.9. alkaen

Löytöretki musiikkiosastolla | Marko Annala

Muusikko ja kirjailija Marko Annala avaa uuden videosarjan Löytöretki musiikkiosastolla. Kirjastokaistan tuotannon ensimmäinen osa julkaistiin 4. syyskuuta 2019.

Lisätietoa sarjasta Löytöretki musiikkiosastolla | Valokeilassa NYT
Pääset sarjan toiseen osaan täältä, kolmososaan täältä ja nelososaan täältä.

Annalan johtaman Mokoman ensialbumi ilmestyi vuonna 1999, ja oman levy-yhtiön voimin yhtye on noussut suomimetallin kärkikastiin. Mokoman musiikkia sävyttää Annalan moni-ilmeinen laulu, perinteinen heavypoljento ja koukuttava thrash metal. Diskografiassa on toistakymmentä arvostettua levyä, uusimpana Hengen pitimet (Sakara, 2018).

Marko Annala on kirjoittanut kaksi romaania: Värityskirja (Like, 2017) ja Paasto (Like, 2018). Lisää Annalasta Kirjasammossa.

Ahkera kirjastonkävijä Annala oli vuonna 2019 mukana sarjassa Kolme kysymystä kirjastosta.

Levyhyllyt | Mokoma: Kuoleman laulukunnaat – suomimetallin voimannäyttö
Kirjasampo | Marko Annala

Lisätietoa sarjasta Löytöretki musiikkiosastolla | Valokeilassa NYT

Mokoman ja Annalan musiikkia | Finna.fi