Spotifysta puuttuvat levyt

Näitä levyjä et löydä Spotifysta –

Albums you can’t find on Spotify

Jo pitkään kysytyn listan tarkoituksena on jakaa eteenpäin tietoa, vinkkejä ja vaihtoehtoja sekä asiakkaille että ammattilaisille. Kirjastoihin tehdäänkin näyttelyitä, jotka avaavat musiikin ikkunaa striimauksen ulkopuolelle. Uudistuvien näyttelyjen avulla voimme välittää sisältöjä yhä sujuvammin. Yhteisenä tavoitteena on nostaa esiin musiikkikirjastojen laajaa tarjontaa, painottaa löydettävyyttä ja dokumentoinnin merkitystä.

Spotifysta puuttuvien albumien suuntaa-antavaa aakkostettua listausta ylläpitävät Antti Erkkilä, Tuomas Pelttari ja Ilari Reuhkala. Musiikkihaut tehdään Spotify Premium-liittymällä.

Kerro, kun huomaat listassa puutteita. Voit kirjoittaa vastausviestin tähän blogikirjoitukseen (Vastaa-linkki löytyy otsikon alta) ja osallistua keskusteluun musiikin ammattifoorumilla. Täydennyksiä ja korjauksia otetaan mieluusti vastaan myös Facebookin avoimessa ryhmässä Musiikkikirjastolaiset, Twitterissä @Musakirjastot tai sähköpostitse: pelttari@gmail.com, antti.erkkila@forssa.fi tai hautalintu@gmail.com. Voit pyytää julisteen PDF-version käyttöösi Erkkilältä.

Kiitän asiakkaita ja kollegoita mielenkiinnosta. Kiitos esimerkistä ja aloitteellisuudesta Antti Erkkilälle, innostamisesta Heikki Poroilalle.

Tuomas Pelttari, toim.